HjemProsjekter

Tanberglia

Fossen Utvikling AS har gjennomført reguleringsplan Tanberglia med boliger, barnehagetomt, Arnegårdsveien og Tanbergmoveien. I forbindelse med reguleringsplanen har vi gjennomført 13 grunnerverv og 11 støytiltak.

Vår forstudie viser ca 100 boenheter med rekkehus, kjedede eneboliger, terrasserte rekkehus og blokk, god utsikt mot nordvest, gode forhold for middag og kveldssol, privat terrasse til alle, egen hage til flest mulige, privat carport/P-kjeller, stort fellesareal for aktivitet, aktivt ravineområde, spill- og lekeplasser, stor felles grill- og bålplass, Bocciabane, ballbinge/skøytebane, akebakke og forbindelse til byen via gang- og sykkelsti.

Utbyggingsretten til boligene med bygging av Arnegårdsveien og Tanbergmoveien er solgt til OBOS Block Watne. Arnegårdsveien og Tanbergmoveien er ferdig opparbeidet, og OBOS Block Watne er godt i gang med å bygge boliger.

Barnehage-tomta er solgt til Trygge Barnehager AS ( www.tryggebarnehager.no ) etter oppfordring fra Ringerike kommune.

I venstre marg ligger reguleringsplanen med tilhørende dokumenter.

https://obosblockwatne.no/finn-bolig/boligprosjekter/viken/ringerike/tanberglia/?gclid=CjwKCAiAm7OMBhAQEiwArvGi3BRWlzBITM7hHpU4s1Kgmq_moDB5miV6SmUbUCZ2lERpaIR_DRDtrRoCIrkQAvD_BwE 

Aktuell informasjon om prosjektet

No items found.